onsdag den 4. maj 2011

mørk chokolade

Min far kastede nærmest et stykke mørk chokolade efter mig her til aften, også kan man jo ikke sige nej, og da slet ikke når man har vist sin dramaproduktion, på sin skole, og været god!










- Ergo, jeg har ikke dårlig samvittighed. For mørk chokolade er sundt, i små bidder. Mørk chokolade minimerer f. eks. risikoen for hjerteanfald, og giver en forbedre blodsukkerkontrol. Det bedste råd er selvfølgelig at man køber en økologisk udgave, og helst fra de 70% kakaoindhold, og opefter.

2 kommentarer:

Malene sagde ...

Og der kan jeg varmt anbefale den mørke, økologiske chokolade fra Björnsted med et kakaoindhold på 85%, der kan købes til sølle 16 kroner i Netto. Den er d.e.l.i.k.a.t (og har også en fin indpakning);-)

... sagde ...

Uha, mange tak for tippet Malene! Det må helt klart prøves, næste gang jeg lander i netto.

Den jeg havde købt er også fra netto, og vidst nok ikke økologisk (meget flot, når jeg højt og helligt reklamere for økologisk mørk choko) haha! :-).